Themapakketten

Is jouw kind bijna jarig en heb je wat hulp nodig bij het kinderfeestje?

Misschien is een themapakket dan wel iets voor jou!

 

In een themapakket van Geitje Kinderpartijtje vind je een compleet draaiboek met oa een tijdsschema, speluitleg en een materialenlijst en een uitgewerkte en gelamineerde speurtocht. Zelf hoef je dan alleen nog maar voor de boodschappen, de uitnodigingen en de slingers te regelen! De feestjes waarvoor je een draaiboek kunt bestellen duren gemiddeld 2 tot 3 uur. Dit themapakket bestel je voor maar €50,-.

 

Je kunt voor de onderstaande thema's een themapakket bestellen:.

- Boer en Boerin

- Dinosaurus

- Frozen

- Heksen en Tovenaars

- Indianen

- Jungle

- Kabouters

- Ninja Turtles

- Onderwaterwereld

- Paw Patrol

- Piraten

- Prinsessen

- Ridders

- Ruimtevaart

- Sprookjes

- Superhelden

 

Wil je liever een ander thema? Ik maak ook themapakketten op maat voor maar €75,-. Selecteer bij het aanvragen 'draaiboek op maat' en vul op het formulier je gewenste thema in. Bij vragen neem ik dan uiteraard contact met je op!

 

HOE WERKT HET?

 

Wil je graag een themapakket bij mij bestellen? Klik dan op onderstaande blauwe knop met de tekst 'bestel je themapakket' en vul het formuiler helemaal in. Ik stuur je vervolgens een factuur welke je binnen 5 werkdagen mag betalen. Zodra ik je betaling ontvangen heb, stuur ik je binnen 10 werkdagen het themapakket via de post. Deze wordt altijd met een track and trace code verzonden. Uiteraard krijg je deze code van mij als ik je themapakket verzonden heb.