Reacties van klanten

Wat zeggen de klanten over Geitje Kinderpartijtje?

van der Loo Theaterproducties: "Suus heeft bij mij op de kinder- theaterdagen laten zien dat zij zeer creatief is! Kinderen zijn dol op haar, en ze weet ze altijd te verrassen! Een ware aanwinst voor zowel kindertheater als feestjes."

"Afgelopen juni werd ik 40 jaar. Er was een surpise party georganiseerd en Suus was ingehuurd om te komen schminken. Dit werd een mega succes! Ze maakt werkelijk fantastische kunstwerkjes op de kinder gezichtjes maar het duurde niet lang of ook de volwassenen stonden bij haar in de rij! Aan het eind van het feest zag iedereen er fantastisch uit en dat allemaal dankzij de capaciteiten van Suus!!"

 

"gisteren heeft onze jongste een geweldig kinderfeestje gehad van geitje kinderpartijtje! het was een superheldenfeest en superhelden werden het! alles klopte en de kinderen gingen dolenthousiast in hun zelfgemaakte capes en maskers op pad voor de speurtocht! na afloop word alles weer opgeruimd! een geweldige ervaring en onze jongste én de rest van de kinderen waren helemaal blij en enthousiast!"

`Afgelopen maand hebben wij een wetenschaps- en een Frozen partijtje gevierd. Beide partijtjes waren een groot succes, goed georganiseerd en heel goed afgestemd op kinderen. Er werd op school nog lang nagepraat over beide feestjes, kinderen hebben intens genoten en ik als ouder ook!`

´Gezellig, vrolijk, heerlijk om iemand in huis te hebben die rustig en kundig is en op een hele leuke manier met de kinderen omgaat.`

 

Meer reacties van klanten? Lees verder.