Draaiboeken

Ben je op zoek naar een draaiboek voor het kinderfeestje van jouw kind? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Voor maar €15,- kun je een draaiboek bij mij bestellen. In dit draaiboek vind je onder andere een tijdsschema, uitgebreide en duidelijke speluitleg en materiaallijsten. Samen met jouw eigen creativiteit wordt dit een fantastisch feestje voor jouw kind. De feestjes waarvoor je een draaiboek kunt bestellen duren gemiddeld 2 tot 3 uur.

 

Je kunt voor de onderstaande thema's een draaiboek bestellen:.

- Boer en Boerin

- Dinosaurus

- Frozen

- Heksen en Tovenaars

- Indianen

- Jungle

- Kabouters

- Ninja Turtles

- Onderwaterwereld

- Paw Patrol

- Piraten

- Prinsessen

- Ridders

- Ruimtevaart

- Sprookjes

- Superhelden

 

Wil je liever een ander thema? Ik maak ook draaiboeken op maat voor maar €20,-. Selecteer bij het aanvragen 'draaiboek op maat' en vul op het formulier je gewenste thema in. Bij vragen neem ik dan uiteraard contact met je op!

 

HOE WERKT HET?

 

Wil je graag een draaiboek bij mij bestellen? Klik dan op onderstaande blauwe knop met de tekst 'bestel je draaiboek' en vul het formuiler helemaal in. Ik stuur je vervolgens een factuur welke je binnen 5 werkdagen mag betalen. Zodra ik je betaling ontvangen heb, stuur ik je binnen twee werkdagen het draaiboek als PDF naar het door jou opgegeven mailadres en kun je direct aan de slag.