Veel gestelde vragen

Hieronder kun je hét antwoord vinden op alle vragen die mij vaak gesteld worden. Heb je nog een brandende vraag en staat deze hier niet onder? Stuur me dan een mailtje via het contactformulier en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk!

 

Kan ik Geitje Kinderpartijtje telefonisch bereiken?

Een beller is sneller, maar ik werk naast Geitje Kinderpartijtje ook nog in de kinderopvang, ik ben een hele trotse peettante van een kindje van 1 jaar oud én ik pas met heel veel liefde op het allerliefste meisje van Nederland. ;-) Daarom ben ik telefonisch niet makkelijk bereikbaar! Sinds mei 2016 kun je me op maandag t/m donderdag ochtend van 09:30 - 12:30 telefonisch bereiken op 0627265818. Een appje sturen kan natuurlijk ook altijd. Ik probeer je appje altijd binnen één werkdag te beantwoorden. Lukt het bellen je op deze tijdstippen niet? Niet getreurd, je mailtje wordt in de regel nog dezelfde dag beantwoord, maar het kan gebeuren dat het iets langer duurt. Over het algemeen krijg je binnen twee werkdagen een antwoord van mij.

Is Geitje Kinderpartijtje altijd beschikbaar?

Door mijn werk in de kinderopvang ben ik niet op alle dagen beschikbaar, maar je hebt geluk. Ik ben altijd beschikbaar op woensdag en in het weekend. En dat zijn natuurlijk de dagen waar op je mijn hulp bij het feestje van je kind goed kunt gebruiken. De data die je bij het plaatsen van je aanvraag kunt selecteren, zijn in principe altijd data waarop ik beschikbaar ben. (Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er meer mensen voor dezelfde dag mijn hulp nodig hebben! In dat geval komen we er samen vast wel uit!) Staat je geliefde datum er niet tussen? Geen nood, stuur een mailtje en misschien is er wel iets mogelijk!

Waarom moet ik bij de vrijblijvende offerte binnen vijf werkdagen reageren?

Moeten is een groot woord, maar om je feestje snel af te kunnen handelen en je te verzekeren van je gekozen datum, is het voor mij prettig om zo snel mogelijk een definitief bericht van je te krijgen. Ook als je liever geen gebruik van mijn diensten maakt hoor ik het graag (en waarom!). Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets tussenkomt en dat je vergeet te reageren, daarom stuur ik altijd nog een herinnering, voor ik je aanvraag annuleer. Mocht ik je aanvraag annuleren, dan hoor je dit natuurlijk meteen van mij. Er is gelukkig niets aan de hand, want je kunt altijd een nieuwe aanvraag plaatsen!

Is Geitje Kinderpartijtje geregistreerd bij de Kamer van Koophandel?

Ja, Geitje Kinderpartijtje is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder 64107388.

 

Wannneer moet ik een kinderfeestje aanvragen?

Het liefst hoor ik het zo vroeg mogelijk, maar minimaal 2,5 week van te voren. Ik heb dan nog genoeg tijd om alle zaken van het perfecte feestje van jouw kind te gaan regelen.

Welke kosten zijn niet inbegrepen bij de prijs die vermeld staat bij de kinderfeestjes?

Dat hangt helemaal af van welk pakket je neemt voor het feestje van jouw kind. Het is wat veel om op te noemen, maar gelukkig heb ik bij alle themafeestjes op de pagina een overzicht geplaatst. Houd er wel rekening mee dat de reiskosten er altijd nog bij komen. (Heen en terug) Deze bereken ik via routenet.nl. Als er betaald parkeren is, dan komt dit er ook bij. Gelukkig is dit bijna nooit het geval en komen we er anders vanzelfsprekend altijd uit!

Zit er een minimum of maximum aan het aantal kinderen dat op het feestje aanwezig zullen zijn?

Geitje Kinderpartijtje hanteert een minimum van 6 kinderen. Dit is inclusief de jarige. 8 kinderen is echt het maximum!

Wat wordt er van mij als ouder verwacht tijdens het kinderfeestje?

Ik organiseer het feestje en doe de boodschappen. Lekker makkelijk voor jou als ouder! Maar het is natuurlijk wel ontzettend leuk om zelf enthousiast mee te doen tijdens het kinderfeestje en je handen uit de mouwen te steken. Samen maken we er het perfecte feestje van!

 

Mijn kind is ziek, wat nu?

Niets is vervelender dan ziek zijn op je eigen feestje! Contstateer je op de dag van het kinderfeestje dat je kind ziek is? Bel me dan voor 10:00 en je kunt het feestje kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum.

Ik heb mij bedacht, kan ik de aangevraagde dienst nog annuleren?

Heel erg jammer, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je door omstandigheden moet besluiten om het perfecte kinderfeestje voor jouw kind te moeten annuleren. Je krijgt het volledige geldbedrag terug als je bij een kinderfeestje 3 weken van te voren een mailtje stuurt dat je toch geen gebruik gaat maken van de diensten van Geitje Kinderpartijtje. Bij kinderschmink, glittertattoos of belly paints kun je de dienst annuleren tot 2 weken voor de datum die we hebben afgesproken. In de bovenstaande gevallen krijg je het geld binnen vijf werkdagen teruggestort op je rekening. (Stuur je rekeningnummer dus wel even voor de duidelijkheid mee in je mailtje!)